Let. M, 19/21 Ul. Dostoyevskogo,
Saint Petersburg

+7 (812) 670-25-00

Wedding

WEDDING BANQUETS FROM 10 TO 70 GUESTS

The Symposium restaurant is situated in a XIX century mansion in the center of St. Petersburg. Unique infrastructure of the restaurant includes a classic a La carte restaurant, as well as 5 professionally equipped banquet halls with different design. You can choose elegant, solemn interiors or a fashionable loft.

ARRANGE WEDDING OF YOUR DREAM AT THE SYMPOSIUM RESTAURANT!

Seating options

  • Option 1

    Option 1

  • Option 2

    Option 2

  • Option 3

    Option 3

  • Option 4

    Option 4

SAINT PETERSBURG GOURMET CUISINE

The menu of the restaurant is based on dishes of refind St. Petersburg cuisine made with local produce – select fish and seafood, game and farm-reared meat. For a delicate taste chef of the restaurant use sous-vide.

IN 2018 THE SYMPOSIUM RESTAURANT GOT AN AWARD IN TOP-10 RESTAURANTS OF ST. PETERSBURG ACCORDING TO ST. PETERSBURG RESTAURANT FESTIVAL!

Seating options

  • Option 1

    Option 1

  • Option 2

    Option 2

  • Option 3

    Option 3

  • Option 4

    Option 4

We offer a variety of banquet menu options with dishes of St. Petersburg gourmet cuisine by our chef. You can choose from basic menu options or create your own.

  • Banquet menu №1

    Cold appetizers

    • Vegetables with herbs and tartar sauce, 50 g
      сладкие томаты, свежие огурцы, болгарский перец, редис красный
    • Ассорти закусок a la russe, 100 г
      тамбовский окорок, ростбиф, паштет из цыпленка, малосольные огурчики и жареные пирожки Гриссини

    Main dish of your choice

    • Рулет из цыпленка с птитимом и пармезаном, 250 г
      с грибным соусом
    • Судак с картофельным пюре и соусом Берблан, 250 г
    • Говяжьи щечки с картофельным пюре, 230 г
      с малосольными огурчиками и соусом демиглас

    Salads

    • Сельдь под шубой, 100 г
      с кремом из черной смородины
    • Салат с домашней бужениной, 100 г
      with iceberg and young potatoes,
    • Salad with chicken and fried mushrooms, 100 g
      с жареными шампиньонами
    • Салат с индейкой и овощами, 100 г
      в сметанной заправке

    Hot appetizer

    • Julienne with mushrooms, 100 g
      with cream sauce in a wheat pancake

    Bread and drinks

    • Bread basket, 100 g
    • Homemade mors, 200 ml
    • Water with mint and lemon, 200 ml

    Десерт

    • Наполеон с заварным кремом, 125 г
  • Banquet menu 2

    Cold appetizers

    • Vegetables with herbs and tartar sauce, 50 g
      сладкие томаты, свежие огурцы, болгарский перец, редис красный
    • Ассорти закусок a la russe , 100 г
      тамбовский окорок, ростбиф, паштет из цыпленка, малосольные огурчики и жареные пирожки Гриссини
    • Ассорти фермерских сыров, 60 гр
      Пармезан, Монтеблун, Грюйер, молодой козий сыр, виноград, гриссини, инжирный джем

    Hot appetizer

    • Julienne with mushrooms, 100 g
      with cream sauce in a wheat pancake

    Salads

    • Сельдь под шубой, 100 г
      с кремом из черной смородины
    • Оливье с телячьим языком, 100 г
      и икрой летучей рыбы
    • Salad with chicken and fried mushrooms, 100 g
      с жареными шампиньонами
    • Баклажаны с сыром страчателла, 100 г
      со сладкими томатами и авокадо в пряной заправке

    Main dish to choose from

    • Рулет из цыпленка с птитимом и пармезаном, 250 г
      с грибным соусом
    • Pike perch with potatoes, 280 g
      with ham and hollandaise sauce
    • Beef with mashed potatoes, 300 g
      and salted cucumbers

    Dessert

    • Napoleon with cream, 125 g

    Bread and drinks

    • Bread basket, 100 g
    • Berry morse, 200 ml
    • Water with mint and lemon, 200 ml
  • Banquet menu №3

    Cold appetizers

    • Vegetables with herbs and tartar sauce, 50 g
    • Cheese plate, 60 g
      Parmesan, Monteblune, Gruyere, young goat cheese, Grissini, grapes, fig jam
    • Мясное ассорти, 50 г
      ростбиф, Прошутто, пастрами из подкопченной куриной грудки, каперсы, гриссини, крем из тунца
    • Рыбное ассорти, 60 г
      ладожская форель холодного копчения, масляная рыба, форель слабой соли, хрустящий микс салатов

    Hot appetizer

    • Julienne with mushrooms, 100 g
      with cream sauce in a wheat pancake

    Salads

    • Оливье с телячьим языком, 100 г
      и икрой летучей рыбы
    • Салат с цыпленком и сыром, 100 г
      с жареными шампиньонами
    • Салат с подкопченным судаком, 100 г
      и цветной капустой
    • Salad with sweet tomatoes and avocado, 100 g
      with eggplant and stracciatella

    Main dish to choose from

    • Рулет из цыпленка с птитимом и грибным соусом, 250 г
    • Судак с картофельным пюре и соусом Берблан, 250 г
    • Beef with mashed potatoes, 300 g
      с солеными огурчиками и соусом демиглас

    Dessert

    • Napoleon with cream, 125 g

    Bread and drinks

    • Bread basket, 100 g
    • Berry morse, 200 ml
    • Water with mint and lemon, 200 ml

Options

  • Boutique hotel

  • Polygraphy

  • Wedding makeup and styling

  • Show program

  • Decoration

  • Floristics

  • Inner courtyard

Order wedding